Επικοινωνία

Η διεύθυνση του σχολείου καθώς και οι καθηγητές του σας καλωσορίζουν σε τούτο το πληροφοριακό blog. Ελπίζουν ότι εδώ μέσα θα βρείτε κάτι που θα σας ενδιαφέρει: από νόμους και διατάγματα έως ειδήσεις και άρθρα για το σχολείο, τους μαθητές, τους γονείς και την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα θέλαμε να γίνετε followers του twitter του σχολείου (http://twitter.com/#!/3lykzografou), οπότε θα μαθαίνετε από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν εδώ μέσα. Εννοείτε πως θα πρέπει να αποκτήσετε λογαριασμό στο λιτό μα τόσο πρακτικό twitter. Σας κάνουμε δε γνωστό πως θα προσπαθήσουμε να καταχωρήσουμε τις εργασίες των ομάδων στα διάφορα project, όπως και ό,τι αφορά το σχολείο μας.
Αναγκαία διευκρίνηση: Οι απόψεις όσων αναρτούν κείμενα σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν ούτε το 3ο Λύκειο Ζωγράφου, ούτε την διεύθυνση, ούτε το σύλλογο διδασκόντων, ούτε το σύνολο των μαθητών. Αυτός που κάνει μια ανάρτηση έχει και την αποκλειστική ευθύνη της άποψής του.
Τέλος, θέλουμε να μας κάνετε βελτιωτικές προτάσεις ή να μας υποδείξετε τι να βάλουμε εδώ στο blog που θα σας βοηθήσει στο σχολείο κι όχι μόνο.

 3ο Λύκειο Ζωγράφου: Θα μας βρείτε Ηρώων Πολυτεχνείου 3 και Δραχμής γωνία (πλησίον Αγίου Θεράποντα και ΕΜΠ)

Τηλ.: 210 7776165, Fax: 210 7706815  Email: mail@3lyk-zograf.att.sch.gr